נימולים בגוף ובראש וחולשת שרירים עם בעיית מיקוד ראיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

15/02/2020 | 11:37 | מאת: שן שן

אני סובלת כבר כחודש וחצי מנימולים בגוף שהתחילו בשכמות והתפשטו לאט לאט לראש, ידיים, רגליים, חזה. בנוסף חולשת שרירים בשוקיים וחוסר מיקוד בראיה. לאחר בדיקות רבות שעברתי לא כל כך עלו על הבעיה. קיבלתי לפני יומיים תשובות של בדיקת Mri ראש ועמוד שדרה צווארי וטרם חזרתי איתו לנוירולוגית שמטפלת בי. למיטב הבנתי ישנה בעיה בעמוד השדרה הצווארי, אך אשמח לעזרה בהבנת פענוח ה Mri והמלצה להמשך טיפול בבעיה. מצרפת את קובץ הפענוח

לא ניתן לראות פענוחים. ממליץ שתגשי לנוירולוג ראשית ואם יהיה צורך אחריו תפני שוב.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק