כאבי גב והתקף לרגל ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

13/01/2020 | 03:44 | מאת: קרוליין

לפני שלושה חודשיים עברתי התקף אקוטי לרגל ימין לקח לי חודש להחלים אבל החלמתי ולצערי הרב עכשיו שבוע שעבר חטפתי כאבי גב נוראיים ואז לפני יומיים חטפתי התקף לרגל ימין אני מרותקת למיטה יש לי כאבים ברגל ימין אני מרותקת למיטה אני לא יכולה לעשות כלום אני לוקחת קטפלם לדלקת וזהו רציתי לשאול למה ההתקפים האלה חוזרים אני מיואשת כמה זמן עד שאני יחלים וזה מקרין לי גם לאצבע הקטנה

ככל הנראה מדובר בפריצות דיסק חוזרות. אם אין שיפור ממליץ שתבצעי MRI ותפני למומחה עמוד שדרה לייעוץ.

13/01/2020 | 10:00 | מאת: קרוליין

מה הכוונה יש לי בלט בקע דיסק בגוף התחתון אני מרותקת למיטה אני לא ללכת אפילו להסתובב עשיתי סי טי מה עושים במצב כזה ?

13/01/2020 | 10:01 | מאת: קרוליין

אולי תוכל לעזור לי ?

MRI ולהגיע לייעוץ.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק