זלדיאר או אטופן 600 מה יותר יעיל לגב תחתון?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

07/01/2020 | 17:17 | מאת: רוית

שלום. מיום חמישי גב תחתון תפוס חזק. ביום חמישי קיבלתי זריקת וולטרן ומרשם לזלדיאר פעמיים ביום. במוצ"ש פניתי למוקד רפואה דחופה, שם קיבלתי עוד זריקת וולטרן ומרשם לאטופן 600. משבת אני לוקחת רק אטופן. אין שום שינוי, אולי אולי קצת פחות מוגבלות בתנועה. האם האטופן 600 באמת יותר יעיל מהזלדיאר? אני חד הורית וסובלת מכאבי תופת, לא מתפקדת!! בבקשה עזרה...

שתי התרופות פועלות עם מנגנון שונה, זלדיאר זה נגזרת של מורפיום ואתופן הוא אנטי דלקתי.

09/01/2020 | 10:29 | מאת: רוית

אוקיי. וניתן לקחת את שתי התרופות במקביל?

כן במקרה ואין התוויה נגד.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק