תוצאת emg גפיים תחתונות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

06/10/2019 | 14:09 | מאת: ב

אבקש את עזרתך בהבנת המושג בבדיקת emg בבדיקת מחט יש עדות לרדיקולופתיה מותנית L4 L5 S1 דו צדדי מה זה אומר אשמח לעזרה בנושא לתשובתך אודה

הבדיקה אינה אומרת בדיוק מה הבעייה, יתכן ומדובר בהליך ניווני , היצרות תעלה או פריצת דיסק

10/10/2019 | 19:23 | מאת: ב

עדיין לא הבנתי מה זה רדיקלופתיה ומה אתה ממליץ לעשות

15/10/2019 | 00:58 | מאת: ב

בבקשה אשמח להסבר מהי רדיקלופתיה ומהי המלצתך לתשובתך מאוד אודה רוב תודות לך

רדיקולופתיה זה בד"כ מחלה ניוונית של העצב, לפעמים ללא משמעות קלינית (האדם חש כללית בטוב) הטיפול תלוי בסימפטומים ובממצאים בבדיקת ההדמייה (CT או MRI)

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק