ניתוח קיבוע חוליות בעמוד שידרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

01/10/2019 | 18:09 | מאת: סמדי

עשיתי ניתוח לקיבוע בעמוד שידרה לפני 8 חודשים ולפעמים כואב לי מאד שאני נוסעת בכביש יש בורות או פמפרים ואני צועקת מכאבים זה כאב חזק כמו השבר שהיה לי האם זה נורמלי וגם יש לי כאב שמקרין לשכמות האם זה בסדר ונורמלי או שיש בעיה .אני בת 56

שנה טובה, קשה להתייחס ללא פירוט של איזור הקיבוע. בכל מקרה החלמה יכולה להארך גם שנה. כדאי שתתייעצי עם הרופא המנתח.

02/10/2019 | 07:42 | מאת: סמדי

איזור הקיבוע חוליות d10 ,d11 .

יש לשקול בדיקת MRI חוזרת לעמוד השדרה הטורקאלי לשלול פריצת דיסק נוספת.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק