האם זה חמור ומצריך פניה לרופא?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

08/08/2019 | 01:17 | מאת: כאבים חזקים

אהלן ד"ר רציתי לדעת עם מה שיש לי זה חמור? אז ככה יש לי "סקוליוזיס מותנית קלה קמורה שמאלה, נגע ליטי תת-כונדרלי קטן כ6 ממ בעל גבולות סקלתריום בגוף האיליום הימנית- נראה שפיר ציסטי? למעקב" בלט ופריצה של הדיסק הבין חולייתי l3 - l4 גורם להטבעה של גבולו האחורי של השק הטקאלי ולמלאות חלקית בשתי התעלות הנויראליות. בלט ופריצה של הדיסק הבין חולייתי l4-l5 גורם ללחץ על השק הטקאלי ולמלאות בשתי התעלות הנוראליות יותר בתעלה הימנית. בלט של הדיסק הבין חולייתי l5-s1. 4 אני חייל בן 19 ואני סובל קבוע מכאבים לא משנה מתי ובאיזה תנולה פשוט כאבים משתנים יש ימים גרועים ויש ימים יותר טובים.

לא פשוט. כנראה לא מחייב ניתוח אך מחייב תחזוקה והמנעות מפעילות פיזית מאומצת לגבי הנגע- דורש מעקה מומחה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק