כאבים עזים אחרי ניתוח פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

27/06/2019 | 21:26 | מאת: 😊

ד"ר שלום לפני כשנתיים עברתי ניתוח אנדסקופי להסרת פריצת דיסק תוצאות emr 8חודשים אחרי ניתוח נמצא שהפריצת דיסק חזרה באותן החוליות L4,5 בבדיקת emg נמצא נזק שורשי כרוני L5,s1 שכידוע לי עד שנה אמור לעבור ולא עבר רק מחמיר מאוד עם זאת הכאבים אינם פוסקים ומיום ליום מאוד עוצמתם כל פעם מפתיעה מחדש ומחמירים ממש טופלתי בכל מיני כדורים נרקותים למנהם והיו לי תופעות אלרגיה קשות לאחרונה הוצע לי טיפול של גלי רדיו רציתי לשאול לדעתך האם אתה ממליץ לעבור טיפול זה ואם לא אשמח לשמוע בעצתך

אם הכאבים מתעצמים ופריצת הדיסק משמעותית יש לשקול התערבות חוזרת. תמיד עדיף לדון מול הרופא המנתח מה דעתו.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק