קרע אנולרי ב s1-l5 עם פרגמנט דיסק אחורי s1

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

17/05/2019 | 00:34 | מאת: עוז

היי אני בן 25 יש קרע אנולרי ב s1-l5 עם פרגמנט דיסק אחורי בs1 המצב הנוכחי שלי כרגע כאב קטן בזמן ישיבה כאשר הגב מכופף כמה המצב יכול להתדרדר ? מצד אחד האורתופד המליץ לי להפסיק באופן מוחלט אימוני כוח מצד שני כאשר אני לא מפעיל עומס בכלל אני מרגיש כאב ... האם הסקווטרום יכול לגרום לנזק נוסף מלבד קרע שכבר קיים בדיסק ? הקרע יכול להדרדר למשהו חמור יותר מלבד פריצה ? מלבד ניתוח להוצאת סקווטרום ושאיבת דיסק יש עוד משהו שאפשר לעשות ?

לפי מצבך המתואר אינך חייב ניתוח. תמנע מהרמת משאות ועדיף לשחות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק