ניתוח עמוד שדרה...............................

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/05/2019 | 21:56 | מאת: סיון

שלום ד"ר אבא שלי עבר ב16/4 ניתוח lumbar and lumbosacral fusion posterior technique אבל אין שום הטבה במצבו הוא טוען שיש לו הרדמות ברגל לא מרגיש אותה (היה לו גם לפני) כאבים בישבן וכאבי גב חזקים. כרגע מאושפז מטופל בסטרואידים ללא הטבה מחכה לmri האם אנחנו מפספסים משהו חי..יבת עצות דחוף תודה. הוא היה אצל הרופא המנתח שטען שזה תודה סיון

16/05/2019 | 13:27 | מאת: סיון

היי ד"ר מרום תוצאות הmri הגיעו ויש פריצת דיסק נוספת בL3 צפוי לעבור ניתוח שני בשבוע הבא אני שואלת איך לא שמו לב לזה לפני עבר ניתוח ב16/4 אחרי תוצאות של סיטי עמוד שדרה אודה לתשובה תודה.

יתכן ופריצת הדיסק קרתה אחרי הניתוח. בהצלחה/רפואה שלימה

20/05/2019 | 17:47 | מאת: סיון

ד"ר תודה על התשובה ברצוני לדעת לגבי הכאבים זה אותם כאבים שהיו לפני הניתוח הראשון ולאחר הניתוח לא השתפר כלום צפוי לעבור ניתוח שני השבוע האם זה הגיוני שפספסו את זה בסיטי עמוד שדרה. תודה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק