ניתוח עמוד שדרה.........................

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

01/05/2019 | 09:45 | מאת: סיון

שלום ד"ר אבא שלי עבר ב16/4 ניתוח lumbar and lumbosacral fusion posterior technique אבל אין שום הטבה במצבו הוא טוען שיש לו הרדמות ברגל לא מרגיש אותה (היה לו גם לפני) כאבים בישבן וכאבי גב חזקים. האם צריכה להיות הטבה ואם כן כמה זמן זה לוקח? הוא היה אצל הרופא המנתח שטען שזה ישתפר מה אפשר לעשות הוא סובל וחושב שעבר ניתוח ללא הצלחה תודה סיון

הוא עבר ניתוח גדול וההחלמה בהתאם. סבלנות ותהיו במעקב אצל הרופא המנתח.

04/05/2019 | 21:11 | מאת: סיון

תודה על המענה האם צריך להיות עדיין רגל רדומה וכאבים בישבן ללא הטבה אבא שלי לוקח כל היום נרות ומשככי כאבים האם זה הגיוני?

05/05/2019 | 09:28 | מאת: סיון

כאבים בגב התחתון וברגע שנכנס להתקלח שני הרגליים נרדמות לא ומרגיש שעומד ליפול תודה יום טוב..

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק