כאבים בכתף 10 חודשים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

24/03/2019 | 11:17 | מאת: אריק

בן 44 כתוצאה מכאבים בכתף וביד 10 חודשים ניגשתי לרופא והוא שלח אותי לצילום רנטגן כתף+שככם ימין וצילום עמוד שדרה צווארי פענוח הצילום כדלקמן: לגבי צילום כתף :מבנה גורמי שמור,מרווחים תוך מפרקיים שמורים,ACROMION בעל אופן עקום חלק המתקרב למעוקל,מעוקלת,מומלץ יעוץ אורתופדי. לגבי צילום עמוד שדרה צווארי: הודגמו שיוניים ניווניים במעבר בין חולייתי C5-C6 עם הצרות מהותית ועם זיז אחורי בגוף החוליה C5 בצמוד למעבר,שגורם להי,"הריק" בתוכו והיצרות תעלת השדרה. מבנה גרמי נותר,גובה,צורה ועמדת החוליות תקינים ,מרווחים בין חולייתיים שמורים אשמח להבין את תוצאות הצלום

ככל הנראה הכאב ביד נובע בגלל שינויים ניווניים בעמוד השדרה. מומלץ לבצע MRI ע"ש צווארי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק