כאב גב חזק והשלכה לרגל שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

14/03/2019 | 17:09 | מאת: יצחק גמיש

כאבי גב חזקים עם השלכה לכאבים בלתי נסבלים ברגל שמאל וגם נימול וזאת לאחר שנבדקתי על ידי מומחה ונקבע שאני אצטרך ניתוח שאלתי עד לניתוח מה אני עושה עם הכאבים ברגל שמאל שאם קשים מאוד וזאת לאחר לקיחת פירקוסט 3 פעמים ביום

זריקה במרפאת כאב לאיזור פריצת הדיסק.

19/03/2019 | 09:14 | מאת: איציק

תודה רבה על המענה המהיר. האם ישנן השלכות לביצוע הזריקה לפני הניתוח? אובחנתי כבעל ניוון קשה בעמוד השדרה ואני עתיד לעבור ניתוח קיבוע בחוליות L3 ו L4. הכאבים שלי פשוט בלתי נסבלים ואני לא יכול להחזיק מעמד ללא משהו שירגיע את הכאב יד לניתוח עצמו. אשמח לקבל את דעתך בנושא.

אין בעייה לבצע את הזריקה לפני הניתוח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק