שיקום לאחר ניתוח שבר בחוליה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

06/03/2019 | 15:20 | מאת: אמיר

שלום. לפני חודש עברתי ניתוח לקיבוע שבר בחוליה T7, כמה זמן להחלמה מלאה של השבר? האם שחייה עוזרת בשיקום?

מספר חודשים , שחייה מומלצת.

10/03/2019 | 18:30 | מאת: אדאל

שלום דוקטור עברתי תאונת דרכים באוגוסט 2017 אחרי שנכנס בי אוטובוס במהירות שהייתי בעצירה מוחלטת, אז התלוננתי על כאבי צוואר ועברתי MRI וראו שיש בקעי דיסק טופלתי עלי תרופות ולאחר שנה התחילו כאבים בגב תחתון אחרי שהורדתי את התרופה נגד כאבים שזה הייה כטאפלאם עברתי CT והתגלה בלטות דיסק מה דעתך על כאבי הגב לאחר שנה מהתאונה שאין שום סיבה אחרת , תודה

בלטי דיסק בהחלט יכולים לגרום לכאבי גב תחתון.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק