כאבים חזקים עש מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

29/11/2018 | 09:32 | מאת: מישל

שלום רב, מזה כשנה מאז הרמת משא כבד באימון קרוספיט אני סובלת מכאבים חזקים מאוד בעש מותני. בct 2 בלטים קטנים s1-l4-l5 בעקבות החמרה בכאבים הרופא נתן אמ אר איי .התוצאות הראו בלוטות שמורל קטנות בt12 וl1 ללא בצקות בחוליות ובלט מינמלי s1-l5 קשה לי לעמוד יותר מרבע עשע, לשבת הרבה זמן, אפילו ההליכה מגיעה למצב שאני לא יכולה יותר ללכת. אני חווה המון זלזול מהרופא שכן הממצאים לא מסבירים את הכאב לטענתו ואני ממש אובדת עצות. איני יכולה להמשיך לחיות במצב כזה. הכאבים חזקים מאוד. מה דעתך?

יתכן והכאבים נובעים מהרקמות והשרירים סביב עמוד השדרה. כדאי שתפני לפיזיותרפיסט בכיר שיוכל לאבחן אותך ולטפל בך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק