שאיבת דיסק ד''ר גיפשטיין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/11/2018 | 19:47 | מאת: הילוך שישי נתקע בגלל פריצת דיסק

אני אמור לעבור ניתוח שאיבת דיסק בעוד כשבועיים אצל ד''ר גיפשטיין לאחר עיון באינטרנט יש המון סימני שאלה כלפי הניתוח שאיבת דיסק, ולכן אני מאוד מבולבל מיואש ולא יודע מה לעשות, אני ממש סובל מכאיבים ומהפריצה וההקרנה לרגל ורוצה כבר לחזור ולחיות חיים בלי כאבים מה לעשות האם לבטל את הניתוח? האם יש פתרון אחר? בבקשה עזרתכם נמצא בבית וסובל מכאבים עזים

מאחר וזו פעולה פשוטה וקלה ניתן לבצע ואם לא יעזור לפנות לערוץ אחר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק