תחושה של עצמות מתנגשות בעמוד שדרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

13/08/2018 | 19:32 | מאת: בן

שלום, אני בן 33. בימים האחרונים הרגשתי מספר פעמים אחרי נגיד 'קפיצה' גדולה של אוטובוס על רמפה בה עליתי כמה ס"מ ונפלתי, שכאילו נניח שהעמוד שדרה הוא שני מקלות באורך שווה שנפגשים באמצע (אני יודע שבכלל לא ככה, רק לצורך ההסבר) - אז כאילו זה "נפתח בערך ס"מ ונסגר", שכאילו עצם נפגשה / התנגשה בעצם. זה לא ממש כאב אבל זה הרגיש מאד לא טבעי וזה קצת מפחיד אותי. יש לי קצת היסטוריה של בלטי דיסק בדיסקים התחתונים והייתי בזמן האחרון פעמיים אצל כירופרקטור שעשה לי 'מניפולציות' בגב (טעות עצומה שעשיתי לצערי). מלבד זאת, יש לי באופן כללי תחושה קצת מוזרה בעמוד שדרה, כאילו שזה יותר מדי אחורה / צמוד לגב (מקוה שאני לא נשמע מוזר מדי) ולפעמים אחרי הקפיצות האלו אני ממש מרגיש כאילו שזה מקל בגב, שזה תחושה לא טבעית בכלל. התחושה הטבעית זה שזה כמו 'הרמוני', לא אמורים להרגיש את העמוד שדרה כמו שזה איזה מקל (כך היה לי תמיד עד ללפני כמה שבועות). אשמח לדעת מה זה יכול להיות ומה עלי לעשות. אני לא יודע אם ללכת לאורתופד כי מספיק הלכתי בזמן האחרון לכמה ואני לא רוצה לשגע אותם. תודה רבה!!!

גגל הנראה אתה סובל מגמישות יתר של המפרקים. ממליץ לך לחזק את שרירי עמוד השדרה עם שחייה ותרגילים מתאימים.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק