ברור נוירו ואיזור

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

18/06/2018 | 02:27 | מאת: דודו

שלום אני בן 39, צריך לעבור ניתוח של כריתת שוואנומה בעמוד שדרה מותני. אני מתגורר בירושלים ובשני בתי החולים אין נוירוכירורג גב בעל ותק וניסיון . הבעיה שקשה לי לבצע ניתוח מורכב לא באיזור מגוריי. אולי אתה מכיר נוירוכירורג עמוד שדרה בעל ניסיון המנתח בירושלים? האם קיים דבר כזה לעבור ניתוח בבלינסון ולאחר יומיים אשפוז לעבור להמשך אשפוז בירושלים? אשמח לדעתך בנושא אני ממש מודאג

דאגה לא תשפר את מצבך הרפואי. אישית מכיר את פרופסור יצחאייק שעבר מירושליים לבלינסון. אין שום בעייה לעבור את הניתוח בבלינסון ולהמשיך שיקום אם יהיה צורך בירושלים.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק