אישיאס - כאב חד מקרין לרגליים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

12/06/2018 | 18:24 | מאת: נעמי

איזה סוגיי ניתוחים יש ומה הכי מוצלח לפריצה פאראצנטלית מימין נושקת לשורש של s1מימין בתוך תעלה היצרות ספינלית קשה מימין ובינונית משמאל. היצרויות פורמינליות קשות משני הצדדים. שינויים ניווניים לאורך עמוד שידרה מותני.

12/06/2018 | 18:28 | מאת: נעמי

אבקש לא לעלות את תוצאות ה-mri שלי בפורום. הבנתי שתשובה תתקבל במייל ולכן משלח עם קובץ. בבקשה לא לפרסם את הממצאים בפורום! תודה

יש מגוון רחב של ניתוחים , יתכן וניתוח אנדוסקופי שירחיב את התעלה ויטפל בדיסק יעזור.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק