היצרות תעלת עמוד שידרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

14/11/2017 | 12:30 | מאת: נוריס

אני בן 94.סובל מהיצרות בתעלת עמוד השידרה.אני גם חולה קרדיאלי. שאלתי :האם הניתוחים האנדוסקופים לפתיחת תעלת עמוד השידרה יכולים להתבצע בהרדמה מקומית ולא כללית (היות ואני חולה לב). בתודה מראש

שלום רב, הניתוחים האנדוסקופים אותם אני מבצע הם בהרדמה כללית. תחת ידיים אמינות אין בעייה עם הרדמה כללית גם אצל חולי לב.

15/11/2017 | 13:42 | מאת: נוריס

סליחה על המשך השאלות אך חשוב לי לדעת מהו משך הניתוח ? האם התורים לניתוח ארוכים? הסברתי קודם שאני חולה קרדיאלי,הפרעות קצב,ואי ספיקת לב.אני אחרי ניתוח לב להחלפת האאורטה העולה והמסתם האאורטלי. האם הניתוח עם רקע כזה עדיין בא בחשבון? סליחה ותודה מראש

התור לניתוח תלוי בקופה או בביטוח (תלוי באיזה בי"ח מתבצע הניתוח) לגבי מצבך הרפואי, הכשירות תקבע ע"י רופא מרדים שמכיר את הפרוצדורה שלי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק