כאבים לאחר ניתוח אנדוסקופי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/09/2017 | 19:11 | מאת: עירית

שלום רב, עברתי אצלך לפני שבוע ניתוח אנדוסקופי לתיקון פריצת דיסק צווארית . קודם כל רציתי להודות לך על העזרה ... הלחצים שהרגשתי בצוואר והשכמות השתחררו. רציתי רק לבדוק... האם אני אמורה להרגיש עדיין כאבים בצוואר וכאבים ביד שמאל ובכתף שמאל? ממה נובעים הכאבים ומתי בערך אמור לחול שיפור בכאבים הללו? כמו כן כל פעם שאני מתיישבת אני עדיין מרגישה לחץ בצוואר והקרנה ליד שמאל. האם אמורים להיות בשכיבה כמעט כל הזמן או שזה בסדר גם לשבת ולכמה זמן? אני קצת מפחדת לעשות טעות שתחזיר לי את הכאבים הנוראיים שהרגשתי מקודם. המון תודה לך!!!

שבוע טוב, בהחלט הכאבים עשויים להמשך כ 3 שבועות ובד"כ נובעים מדלקת תגובתית של הגוף לניתוח. תמנעי מהרמת משאות והתכופפות. לשאלות נוספות תפני למרפאתי. רפואה שלימה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק