בעיה ברגל לאחר פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

03/09/2017 | 15:02 | מאת: ציפי רוזנר

שלום רב יש לי פריצת דיסק קשה בl3 ו-ב-4 לאחר חודש וחצי של כאבים ובעיה ברגל ימין,יש הטבה בכאבים ,הטבה בישיבה,וקצת בהליכה,נאמר להמתין עם ניתוח,להמשיך עם טיפולים להקלה ברגל יש בעיה בקרסול,קשה לילדרוך וללכת ישר,כמו כן יש בצקת {נפיחות} האם יש צורך ללכת שוב לרופא? או שזה יעבור עם הזמן? אני מ1.7 עם ההבחנה תודה

שבוע טוב, יתכן ומדובר בנזק נוירולוגי כתוצאה מפריצת הדיסק. תבצע EMG של הרגליים ותבדק שוב אצל הרופא.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק