C 5-6 לחץ על השק, וקליניקה תחושתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

20/06/2017 | 21:28 | מאת: נוגה

בת 47. מאד סובלת מקליניקה תחושתית בקצות 2 הרגליים, וביד ימין. תחושת הירדמות, עקצוצים, נימולים, תחושת חום בצד לטרלי של השוק. לא מצליחים למצוא מה גורם לזה. MRI מוח תקין. בMRI עמ"ש צווארי כתבו כך שינויים דסקוגנים בעמ"ש צוארי עם ישור הלורדוזיס. בלט דיסק הבולט בגובה C5-6. C4-5 - בלט דיסק מינימלי C5-6 - בלט דיסק לאחור, לחץ על השק, הצרות קלה של הנקבים. C6-7 - בלט דיסק קל לאחור האם לחץ על השק, יכול להסביר את הקליניקה התחושתית שלי. או דברים אחרים בפיענוח ? תודה מראש

לכאורה ה MRI אינו מסביר את הסימפטומים. כדאי שתבדק שוב , להתחיל אצל נוירולוג.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק