לדר הלוי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

09/04/2014 | 22:48 | מאת: רעות ע

שלום וברכה יש לי אבחנה של trigeminal neuralgia מלפני שנה וחצי בעקבות כאב עז בפנים בצורת דקירות סכין ודופק מטופלת בליריקה ואפנוטין עברתי צריבה בגלי רדיו שלא עזר ,,, בmri לא ניראה כלי דם לפי דברי הרופא של כאב אילו סיבות יכולות לגרום למחלה לעיל ??? זה פשוט משבש לי את החיים זה מחלה כואבת מאוד בתודה

10/04/2014 | 19:10 | מאת: ד"ר חן הלוי

במידה ואת אכן סובלת ללא הועיל הייתי בודק לעומק את האופציה להתערבות כירוגית לשחרור העצב החמישי. אל תסתמכי על רופא הכאב בנושא זה אלא פני לנוירולוג וסקולרי או נוירוכירורג המתמחה בנושא

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח