l

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

02/04/2014 | 11:46 | מאת: דנה

שלום במשך מספר חודשים אני סובלת מחוסר יציבות, אני מרגישה שהמקור הוא צווארי מכיוון שהכאבים הם מאחורי הראש וכל פעם שיש הטבה בכאבים גם החוסר יציבות עוברת. בהתחלה המתח השרירי היה עובר לבד, היום הוא פשוט נשאר איתי למשך כל היום וכך גם התחושות. בדק אותי ניורולוג, הבדיקה תקינה גם סיטי צוואר וראש תקין, בדיקת ברה תקינה, רק הSSEP יצא: בגירוי שתי הרגלים התקבל P37 במבנה תקין, ללא N20 ברור. זמני חיביון:ימין שני הערוצים בגדר הנורמה שמאל:ערוץ לומברי באיטיות קלה וערוץ קורטיקלי מאורך. ההיתי רוצה לשאול : 1. מה זה אומר? 2. האם למרות שלא מצאו משהו בסיטי הצווארי MRI יכול להראות משהו אחר? והאם התלונות שלי שהתעצמו לאחר לידת בתי יכולות להיות קשורות לעמוד שידרה צווארי ? המון תודה

08/04/2014 | 16:04 | מאת: ד"ר חן הלוי

אינני מבין מספיק בבדיקת ה SEP . בדיקת MRI עדיפה על CT בהדגמת רקמת חוט השדרה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח