אובד עצות, אנא עזרו לי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

27/12/2011 | 14:39 | מאת: רמי

שלום, זה קצת ארוך אומנם אבל אני מקווה שמישהו ימצא כוח וסבלנות לקרוא ולייעץ אני בן 32 בריא בדרך כלל חוץ מהחצי שנה האחרונה. לפני חצי שנה התחלתי להרגיש רע ואני מרגיש רע עד היום אבל זה עבר תפניות כאילו שמשהו מרגיז מטייל לי בגוף. לפני חצי שנה בוקר אחד קמתי עם עצירות אבל דחף חזק לשירותים בלתי נסבל + פיסורה שעשו לי חיים קשים. ביליתי בשירותים ובאמבטיה כל היום .. קצת לפני זה התחילו לי גזים אפילו. חודשיים או שלושה הייתי עם סימנים כמו של מעי רגיז. הרגשה בלתי נסבלת, הרבה פעמים ביום לשירותים עם שלשלול מוזר כאבים בבטן עליונה שעם הזמן עבר לבטן תחתונה, עייפות, חולשה, דיכאון התחיל. בדיקות שעשיתי: אולטרה סאונד בטן עליונה-תקין, צילום ריאות-תקין,בבית חולים צילום בטן תחתונה (תקין חוץ מריבוי גזים במעי הגס),בדיקת נשיפה: נמצא הליקובקטר. לקחתי אנטיביוטיקה להליקובקטר והתחלתי להרגיש קצת יותר טוב אחרי ה 10 ימים . אבל הסימנים של המעי הרגיז חזרו. עשיתי קולונוסקפיה: תקינה, גסטרוסקופיה: תקינה, דלקת בשתן: אין. והמשכתי להרגיש רע.. אבל עם הזמן התופעות נעלמו לאט לאט (אוליי קשור לתוספי מזון ופרוביוטיקה שלקחתי ) . אבל הגזים ממשיכים . ואז זה עבר כיוון .. התחלתי להרגיש כאבים בכל הגוף כמו התכווצויות או דקירות שחשבתי שזה קשור לעצמות (מחוסר ניסיון ) התחילו לי חרדות והתעקשתי על מיפוי עצמות שיצא תקין . בינתיים החולשה והעייפות והדיכאון לא עזבו אותי. התחלתי להרגיש סוג של לחץ בראש (סחרחורת לא סיבובית או תחושת ניתוק) שמתחיל בשעות היום. ובמיוחד בעבודה (הייטק מול מחשב). הלכתי ל א.א.ג שאמר שאין כלום. בדיקת עיניים תקינה בדיקת שמיעה תקינה בדיקת נוירולוג תקינה (שלח אותי גם ל EEG שיצא תקין) התחלתי להרגיש נימולים בצד שמאל של הפנים חולשה ביד שמאל וברגל שמאל, כאבים בשרירים אחרי חודשיים מבדיקת הנוירולוג ביקרתי אצלו עוד פעם והוא אמר שהבדיקה הנוירולוגית עדיין תקינה לגמרי אחרי חודשיים ואין צורך ל CT ונתן לי תרופות נגד חרדה.. איכשהו הרגשתי טוב יחסית כמה ימים אחרי זה אבל הכול חזר. אני יודע שאני התחלתי לסבול מחרדות. נכון להיום עדיין סובל מתחושת חרדה .. נימול בצד השמאלי. החולשה ברגליים עברה לשתי הרגליים. התווסף לזה כאבי שרירים (שהיו פעם לפני המיפוי עצמות) . ולחץ בעין שמאל .. שהיו ימים שהרגשתי אותו בעין ימין. הנימול בפנים עם הזמן לוקח צורות שונות. עם הימים הוא קצת נחלש . קודם הייתי מרגיש את זה עולה לאוזן ולקרקפת (אולי קשור לטוחנת שנמצאה דלקת מתחתיה ונעקרה) . יש לי הרגשה גם שהלחץ בשמאל הפנים אולי קשור לשן בינה עליונה שאני מרגיש לחץ בשורה העליונה של השיניים. כאבי שרירים פרונטלים ממש. כאילו אין חוק. פעם בשרירי יד שמאל לשניות פעם באחורי הרגל מלמטה פעם מלמעלה . לפעמים לחץ ונפיחות בבטן עליונה. מרוב יאוש פניתי לבית חולים וביצעו לי CT ראש . לא נמצא כלום במוח אבל נמצא מלאות בסינוסים. ואז בדק אותי רופא עיניים שם וקבע שהסדיקה תקינה וגם א.א.ג שקבע שהממצא מקרי. בדיקות הדם לאורך כל התקופה תקינות . שכחתי לציין שעשיתי תמונה לחוט השדרה גם בבית החולים כי הצוואר ממש מפריע. לא כואב אבל מתוח וגם השרירים המחברים את הגב והצוואר. עכשיו אני יושב כותב את הפוסט הזה ויש לי הרגשה מוזרה של לחץ בראש וחולשה בכל הגוף ועקצוצים מה אני יכול לעשות עוד????? האם יש השערות? אוליי רופא מומחה שמתמחה באיתור בעיות שידע ללוות אותו ולהפנות אותי במקום שאני עושה את העבודה לבד(רופא משפחה שלי לא בא בחשבון. תמיד אין לו מה לומר)

27/12/2011 | 18:54 | מאת: מאי

מזדהה איתך כלכך תמיד זה ככה מתחיל ביום בהיר אחד ומלווה אותנו עד שיגעון!! לחרדה יש הרבה תסמינים אצלי זה התבטא בעיניים טשטוש ראייה!! כאבי ראש ופחד ממחלות אחרי ששללו בעיות ייניים התחלתי לקשר בעיות לראש כמו גידולים הלכתי אצל רופאים פרטיים!! אמא שלי כבר השתגעה אני לא יושנת אם היא לא מרדימה אותי אני חיה בביוטחם כל הרופאים אמרו לי שאני סובלת מחרדות אפילו רופא עיניים אמר שההיסטיריות שעשיתי במהלך הבדיקה מעידות על חרדה עכשיו אני מטופלת בתרופה נגד חרדה!! ומחכה לבדיקת אמרייט בכל זאת כדי למצוא שקט נפשי..אני כותבת לך כאן עכשיו וכשאני מודעת לזה שיש לי חרדות ואני סתם מקשרת מחלות לעצמי אבל הנורא מכל שאני לא מפסיקה לפחוד אפילו כשאני מודעת לזה לצערי ככה זה התקפי חרדה זה לא בידינו!! במצב שלך אחרי כל הבדיקות הללו אני ממליצה לך להתחיל לחיות את החיים ולא לחשוב על כלום כי אתה בריא אני אישית הבטחתי לעצמי שאחרי האמרייט אני אתחיל לחיות כי כבר נשבר לי מהסבל הזה וחבל על הזמן שאני מבזבזת בלהיות מדוכאת ופחדנית..מכווה שהקלתי קצת..בהצלחה ..בת 20

27/12/2011 | 19:48 | מאת: רמי

תודה מאי אני יודע שאני בחרדות ואפילו בדיכאון מכל המצב הזה והפספוס בעבודה ובחיים החברותיים אבל חשבתי שיש עוד משהו דברים ששכתי עקצוצים בכל הגוף מדי פעם עקצוצים בלשון פעם ביומיים או 3 לכמה שעות תחושת בלבול קבועה * בדיקת וירוס הנשיקה שהראתה שהיה לי את הוירוס הזה אבל כבר לא שמעתי שהוירוס הזה נמשכות התופעות האלה שלו לכמה חודשים האם זה זה? האם זה הקנדידה המפורסמת ?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח