אומגה 3 ודילול דם אצל חולי פרקינסון

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

12/01/2011 | 12:53 | מאת: יהודה

מדובר בחולה פרקינסון בן 57 שנטל אומגה 3 של חברת "מרוולס" וזה מאד עזר לו בשליטה התנעותית, במצב רוח ובעיכוב ההתדרדרות. אך מטפלת ברפואה משלימה זיהתה אצלו באמצעות בדיקות דם "חסר דם" ולדבריה האומגה 3 מדלל דם ולא טוב לאדם שסובל מחסר דם לקחת את האומגה 3, ואכן הוא הפסיק לקחת את האומגה, אך מאז חלה התדרדרות וקושי תנועתי חזק יותר וכמובן ירידה במצב רוח. האם גם אתה מסכים להנחה שישנה בעיה לקחת את האומגה או שזה בכל זאת אפשרי ואולי במקביל לקחת משהו למניעת דילול הדם.

15/01/2011 | 05:41 | מאת: שרונה

ההסבר לכך הוא שכאשר נוטלים אומגה 3 ממקור דגי, הגוף מסנתז את ה-DHA וה-EPA, כאשר ה-DHA מדלל את הדם. לעומת זאת, בעת נטילת ALA ממקור שאיננו דגי אלה ממרווה מרושתת של "מרוולס" הגוף מסנתז את כמות ה-DHA הדרושה לגוף בהתאם ולכן אין סכנת דימום מוגבר. לפרטים נוספים על אומגה ממקור מרווה מרושתת: שרונה 050-8833289 [email protected]

06/08/2013 | 07:47 | מאת: איריס

שלום שרונה, עם קריאת תגובתך בעניין הפרקינסון ודילול הדם בשימוש באומגה 3, אני מבקשת להבהיר - האם ניתן לומר חד משמעית שהטיפול באומגה 3 ממקור צמחי עדיף עבור חולי פרקינסון על פני אומגה משמן דגים?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח