זקיקים בתהליך ivf עם תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

30/05/2016 | 08:36 | מאת: אפרת

שלום רב, אני בתהליך של ivf עם תרומת ביציות מקייב.קיבלתי פרוטוקול ארוך כדי למנוע ביוץ.בהוראת הרופא, אני כבר שבוע לוקחת ארבע פעמים ביום אסטרופם.לפני שבוע ניצפו אצלי 2 זקיקים, הימני 15 ממ, השמאלי 11 ממ.אתמול,שבוע אחרי האולטרסאונד הקודם, ניצפו אצלי 2 זקיקים,הימני בגודל 11 ממ,השמאלי בגודל 14 ממ. מה זה אומר על המשך הטיפול? מדוע לא כדאי שיהיו זקיקים? או ביוץ? כיצד יתכן שהזריקה קיבלתי לא מנעה התפתחות זקיקים? המון תודה

01/06/2016 | 17:48 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאפרת שלום רב, הממצאים דמויי הזקיקים שאת מציינת הינם ציסטות שחלתיות קטנות בהשפעת כדורי האסטרוגן. אין להם שום השפעה על תהליך הכנת הרירית להחזרת עוברים ואפשר להתעלם מהם באופן מוחלט. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות