קריאת ערכי בדיקת דם בטיפולי פריון

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

28/10/2013 | 09:59 | מאת: מירי

בוקר טוב, אני בתהליך פרוטוקול ארוך IVF בת 44 ובריאה. אתמול, ביום ה-14 לנטילת דקפפטיל (יום 34 למחזור) עשיתי בדיקת דם והערכים הם ESTRADIOL 17 BETA קטן מ-70 ופרוגסטרון קטן מ-0.9. אתמול, לאחר הבדיקה התחלתי חצי דקפפטיל+375 גונל F ל-6 ימים, עד הבדיקה הבאה. מה אומרים הערכים ולאן עלי להגיע ? תודה

03/11/2013 | 13:16 | מאת: מירי

ביום שישי, 6 ימים לאחר הבדיקה הקודמת, עשיתי בדיקת דם והערכים הם ESTRADIOL 17 BETA 399.2 ופרוגסטרון קטן מ-0.9. התחלתי חצי דקפפטיל + 6 מנופור 75. כרגע עד יום שלישי 5/11 מה אומרים הערכים ? תודה

03/11/2013 | 19:21 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למירי שלום רב, הערכים ההורמונליים מצביעים על כך שהשחלה מגיבה היטב ומפתחת זקיקים. עלייך להמשיך בפרוטוקול שניתן עד להגעה למועד הביוץ. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות