טיפול פוריות לאחר גילוי סרטן השד

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

31/01/2013 | 20:26 | מאת: דנה

אני בת 45 כשנתיים עוברת טיפולי הפריות- IVF באמצעות זריקות הורמונים לפני כחודשיים התגלה גוש סרטני בשד שהוסר בניתוח. הומלץ לי על ידי רופא נשים שלי כדי לשמור על האופציה להריון יש לבצע שאיבה ולהקפיא עוברים. אני אמורה להתחיל בטיפולי מנע כגון הקרנות וטיפול הורמונלי. שאלתי היא אם אני מקבלת טיפול הרמונלי לסרטן האם ניתן לבצע טיפול להריון ואם כן מתי? במקביל או להפסיק טיפול הורמונלי לכמה זמן?

08/02/2013 | 17:32 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדנה שלומות, ההתייעצות שלך חייבת להתבצע עם האונקולוג המטפל יחד עם גינקולוג המומחה לשימור פוריות באחת מיחידות ה-IVF. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות