IVF+PGD

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

29/04/2012 | 20:30 | מאת: IVF

שלום, בעקבות בעיית זרע אצל בעלי ובעיה נוספת אצלי הופננו לביצוע IVF. ברצוני לבצע PGD על מנת להבטיח את ההחזרה של העוברים הטובים ביותר. האם ניתן לעשות PGD פרטי? אם לא אז מתי מאשרים לבצע PGD בטיפולי IVF. בברכה, לימור

04/05/2012 | 17:50 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, אין PGD פרטי במרכזים הציבוריים במדינת ישראל, ואילו במרכזים פרטיים בדיקה זו איננה מתבצעת. לא מקובל לערוך PGD בגלל בעיות זרע, כי הבדיקה עצמה מסכנת את איכות העובר והאינפורמציה המתקבלת איננה תורמת דבר ביחס למבנה הגנטי של הזרע, אלא אם קיימת מחלה גנטית אצל בעלך או משפחתו. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות