מחזור טיפול IVF I PGD

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

26/02/2012 | 21:13 | מאת: אנונימית

התחלתי טיפול פיורגון-היום יום חמישי ובסיום ווסת והיום פעם ראשונה אורגלטרן ומחר עוד זריקה. אחכ אני אמורה להגיע לבדיקת דם ואולטרסאונד. השאלה שלי איך ממשיך התהליך?כמה זמן מחזור טיפול?בבי"ח האחיות אומרות שידיעו על המשך תהליך כל פעם בטלפון,אבל אני אשמח לדעת לפחות בערך לגבי השלבים ומתי צפוי כל שלב?זהו טיפול ראשון שלי

28/02/2012 | 19:36 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאנונימית שלומות, מחזור IVF ו-PGD איננו שונה ממחזור IVF רגיל, אלא שבסיום התהליך וביום 3 של ההתפתחות העוברית נערכת בדיקה גנטית לעוברים ואז ביום 5 מחליטים אילו עוברים חוזרים לחלל הרחם. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות