תרומת ביצית - הריון שני

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

05/03/2011 | 20:45 | מאת: גליה

בת 35 עם רקע של אנדומטריוזיס מס' רב של ניתוחים והפריות ללא הצלחה. לפני 5 שנים הריתי מתרומת ביצית בקפריסין וכיום אני שנתיים עם לוקרין בכדי לשמר את שקט היחסי להריון נוסף. אני מאוד מעוניינת להרות לפני כריתת רחם (הרופא הציב אולטימטום בשל מצבי עד לקיץ ) אין לי אפשרות להשיג כסף לטיפול נוסף בקפריסין. האם יש אפשרות מהירה היום בארץ? מהי הדרך הזולה ביותר להשיג תרומה? יש לי מכבי מגן זהב ולכן הבנתי שאני זכאית להשתתפות של טיפול נוסף

12/03/2011 | 17:05 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לגליה שלומות, המלצתי החמה היא לפנות לביה"ח הציבוריים באזור מגורייך וליחידות להפריה חוץ גופית כדי להתעדכן על מועד תחילת הטיפולים בתרומת ביציות בארץ. לגבי מכבי מגן את חייבת לברר את הפרטים הרלוונטיים בסניף מכבי אליו את שייכת. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל http://feldbergclinic.dpages.co.il נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות