עובי רירית לאחר הפסקת הריון גרידה/לידה שקטה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

16/09/2020 | 12:06 | מאת: נועה

שלום ד״ר לאחר שנתיים של ניסיונות להרות בעיקר בגלל רירית דקה 4.5-6 נקלטתי לאחר 4 טיפולי ivf ואני בשבוע 13 . כרגע בעקבות בעיות בעובר (עקמת בעמוד שדרה + כיליה 1 ואולי ממצאים נוספים ) הוצע הפסקת הריון. בעקבות הבעיות ברירית הדקה חוששת מאוד מאפשרות של גרידה שיכולה לתת מכת מחץ לרירית בעתיד. רציתי לדעת מה האפשרויות שעומדות בפניי להפסקת הריון שהכי פחות יוכלו לפגוע ברירית הרחם? תודה

16/09/2020 | 21:37 | מאת: פרופ' משיח שלמה

מציע הפסקת הריון על ידי ציטוטק ושאיבה. בעיקר רצוי לפנות למומחה בבצוע הפלות כדי שינקוט בכל אמצעי הזהירות.

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות