מה עוד אפשר לבדוק כדי להבין מה מונע הקלטות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

23/11/2019 | 20:33 | מאת: שילת

שלום רב, בת 38 ללא ילדים, כבר שנתיים וחצי בטיפולים בעקבות חצוצרות חסומות חצוצרות מלאות נוזל-הוסרו בשנת 2013 (לאחר סבב של שנתיים בזוגיות אחרת). בדיקות גנטיות תקינות+ קריוטיפ תקין היסטרוסקופיה- הוסר פוליפ קטן חוץ מזה הכול תקין. בדיקת קרשיות - נמצא פקטור 5 ליידן הומלץ על קבלת קלקסן בטיפולים+הריון זרע תקין. שאיבות של 11 ביציות בממוצע איכות עוברים מעולה מוקפאים 5 עוברים בלוסטים (מוחזר גם טרי בהחזרה כפולה) עובי רירית הרחם 10. בוצע פיפל היה הריון אחד לפני שנתיים(מוגדר כימי) נפל בשבוע 5 בטא ראשונה 3200 . מאז לא הצליח להתפתח להריון הוחלף רופא ומעבדה. מה עוש אפשר לבדוק???

24/11/2019 | 17:20 | מאת: פרופ' משיח שלמה

צריך לשבת ביסודיות על התיק שלך, כולל כל הטיפולים ולבדוק מה הסבה האפשרית לכשלונות.

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות