תמיכה בהריון יקר...............

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

07/11/2019 | 00:08 | מאת: פרח

בת 30, עם רזרבה שחלתית המוכה, אחרי 16 כישלונות ivf, ו 2 מהם חוץ רחמי הושג הריון, כשיצאה הבטא חיובית הרופא המליץ לקחת קלקסן 40 ולהפסיק בשבוע 10, אני עכשיו בשבוע 13+3 ועדיין לא הפסקתי מהפחד, כי אני אף פעם לא עשיתי בדיקת קרישיות אז אולי יש לי קרישיות בלי לדעת ואם אני מפסיקה אזיק לעובר, יש מצב כזה? מה אתם ממליצים? והאם קלקסן ללא צורך מזיק?

07/11/2019 | 08:13 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אם בדיקת הקרישיות צקינה-הקלקסן מיותר. למרות שזו תרופה בטוחה ייתכנו בכ״ז נזקים כמו אוסטיאופורוזיס. רצוי לבמע את בדיקת הקרישיות ואם תקינה-להפסיק

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות