לקראת שאיבה יום שישי של הטיפול

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

22/08/2018 | 07:20 | מאת: לחוצה בטירוף

שלום . נמצאת בטיפול לקראת שאיבה ביום השישי לטיפול -לא למחזור (רמות אסטרדיול היו מעל 5,000 בUS : 10 זקיקים בגדלים 8-13) לוקחת גונל ואורגלטרן מידי פעם כאבי בטן נסבלים אבל מה שמטריד אותי שמתחיל כאב מיגרנוטי (מאובחנת שנים עם מיגרנה על רקע הורמונלי) . האם יש דרך לעצור את עליית האסטרדיול? עד איזה רמה האסטדריול עלול לעלות? תודה מראש !

30/08/2018 | 16:51 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, הדרך היחידה לשלוט ברמות האסטרדיול הינה הורדת מספר יחידות הגונל F שאת מקבלת ולעיתים להעלות את האורגלוטרן ל-2 אמפולות ליום. כמו כן, לקראת השאיבה לתת טריגר של דקפפטיל ולא של אוביטרל כדי למנוע גירוי יתר שחלתי. לכאב הראש לצערי אין תרופת פלא ואת חופשיה להשתמש בכל כדור שמסייע לך בנושא זה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות