גלולות יאז כטיפול מקדים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

25/07/2018 | 22:42 | מאת: רות

בת 50, צריכה לקחת גלולות יאז למשך 12 ימים כדי לדמות מחזור. הבנתי שהגלולות הללו יכולות לגרום לקרישי דם, מה הסיכוי שזה יקרה ואולי יש גלולות אחרות פחות מסוכנות בעניין הזה עם אותה תוצאה , תודה

01/08/2018 | 16:45 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרות שלום רב, אין שום סכנה מנטילת גלולות יאז למשך 12 יום בנושא קרישיות יתר או תסחיפים של קרישי דם. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות