תרומת ביצית וקביעת מין העובר

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

20/12/2017 | 11:23 | מאת: מרים

אני בת 46 שוקלת תרומת ביצית בחול אבל עם רופאים שלנו מהארץ. יש לי שתי שאלות- 1-האם יש איזושהיא פרוצדורה שאותה ניתן לעבור בקליניקה בחול (כמובן בפיקוח רפואי של הרופאים שלנו )- כדי שתיוולד בת ? 2- האם מומלץ לעבור בדיקת PGD ו- PGS לפני שמחזירים את הבלסטוציטים לרחם ?

20/12/2017 | 16:35 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למרים שלום רב, ללא ספק את יכולה לעבור תהליך של PGD בחו"ל לקביעת מין העובר במדינות בהן זה חוקי. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות