לידה טבעית אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

08/04/2010 | 13:59 | מאת: ע

הראשון היה הריון תקין ובביה"ח החליטו ניתוח קיסרי בגלל שלא הייתה התקדמות של הראש כלפי מטה. (כלומר הראש של העובר היה גבוה מידי). אני מאוד רוצה לעבוד לידה טיבעית כי הבנתי שניתוח קיסרי שני והלאה הוא פי כמה וכמה מסוכן מהראשון. אך הרופא אמר שרוב הסיכויים שיהיה שוב קיסרי עקב גובה. (כלומר אם אישה נמוכה זה 100 אחוז קיסרי.)אני ממש מודאגת ובדיכאון בגלל זה.

21/04/2010 | 11:28 | מאת: רינה שחר

שלום רב. אי כניסת ראש העובר במהלך הלידה לאגן תלוי במפר גורמים,עובר גדול ,אגן צר, הדרך בה נכנס העובר לאגןוכו'. נכון שיש סיכויגבוה יותר אצל נשים נמוכות להגיע לניתוח קיסרי אך שווה לנסות ללדת לידה נרתיקית כ-70% מהנשים שילדו בלידה קיסרית מצליחות ללדת בהמשך בלידה נרתיקית אני מקווה שגם את תצליחי.

02/08/2010 | 14:20 | מאת: פשוט ללדת

הבעיה העקרית אחרי הניתוח הקיסרי היא הלחץ הרב שקיים בבית החולים להכנס שוב לניתוח. אני מעבירה קורסים להכנה ללידה בשיטת היפנובירת'ינג והיו לא מעט בנות שהגיעו אחרי ניתוח קיסרי. כמעט כולן ילדו טבעי אחרי הקורס. את צריכה להגיע מאוד מוכנה ורגועה ולדעת מה את רוצה כדי שלא יפחידו אותך בקלות. כדאי לך מאוד לבוא עם דולהת . כדי שתהיה משהי מקצועית שהיא לגמרי לצידך.

מנהל פורום לידה טבעית