לידה טבעית אחרי ניתוח קיסרי והריון צווארי

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

21/03/2010 | 23:09 | מאת: טניה

שלום לפני 3 שנים הייתי בהריו תקין שהסתיים בלידה בניתוח קיסרי עקב מצג העובר. לאחר כשנתיים היה לי הריון מוזר שהשתרש בצלקת של הניתוח הקיסרי, הריון זה לא התפתח, לא היה עובר בתוך שק הריון וטופלתי במטוטריקסט. כעת אני בהריון תקין בשבוע36+2 , עם מעט צירים חלשים ולא כואבים שכמעט ולא נראים במיניטור. האם אתה ממליץ על ניתוח קיסרי מתוכנן או אפשר ללכת על לידה טבעית?

22/03/2010 | 12:45 | מאת: רינה שחר

טניה שלום ניתן היום ליולדת שעברה ניתוח קיסרי ללדת בלידה רגילה אך כמובן יש להתייעץ עם הרופא המטפל ולוודא שאין במקרה שלך שום בעיה נוספת. בהצלחה

מנהל פורום לידה טבעית