המשך טיפול בכוויה דרגה 2

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

29/06/2019 | 12:02 | מאת: NOT_FOUND

שלום, כוויה בזרוע משמן רותח לפני כחודש. בוצעה הטרייה פיזית ביומיים שלושה הראשונים. טיפול בחבישת polymem במשך 3 שבועות. הפרשות נמוכות עד כדי לא קיימות. לאחר שלושה שבועות הפסקתי חבישה ל24 שע' , התפתחה שלפוחית עם הפרשה מתחת. הועברתי לחבישת asking foam שלדעתי איננה מתאימה. הומלץ לי מחבר , לאחר ניסיון אישי, למרוח פלמינל פורטה. שאלתי האם גם בשלב זה, משחה זו רלוונטית? מה הכוונה בהטריה אוטוליטית המתבצעת ע"י משחה זו? מצ"ב תמונה עדכנית. לצערי תור לרופא עור רק בעוד חודשיים, מנסה להקדים. תודה מראש

29/06/2019 | 22:22 | מאת: Erez

תיקון כתיב לתחבושת: askina foam מנסה להעלות תמונות בשנית.

אינני יכול לראות את התמונה. בכל אופן, כל עוד הכוונה לא נרפאה אפשר להשתמש בניסיון חבישות ותכשירים, שציינת לעיל. המטרה למנוע זיהום משני, וכתוצאה מכך, העמקת הכוייה. אינך צריך להמתין ובוודאי לרופא העור, דווקא הפלסטיקאי הוא הבקי בטפול, אך גם זה מיותר רב האחיות המטפלות בפצעים יוכלו לעזור לא פחות.

30/06/2019 | 22:22 | מאת: Erez

תודה רבה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית