שתל עור מורכב בקרקפת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

18/06/2019 | 17:52 | מאת: דרור

לפני שבועיים. עברתי קריטעה של גידול בקרקפת. נלקח שתל מהירך. השתל נקלט טוב אבל החשש שבעקבות ההקרנות יפגע. או שיהיה צורך גם בקריטעה של עצם הגולגולת ואז שימוש בשתל עור עמק יותר. בשילוב רקמת שריר העניין מלחיץ. מה רמת הפגיעה באזור התורם במקרה זה. האם נשארת צלקת גדולה מה משך השיקום והאם האזור חוזר לתפקוד מלא או שנשרת פגיעה ונכות. לגבי השתל עצמו כמה הוא נקלט בקלות. כמה המראה שלו חריג. כמה זמן החלמה ומה האפשרויות לשחיזור ( יש לי תמונות של השתל כרגע אן צריך )

שלום רב, מציע בשלב זה להמתין לקליטת שתל העור, ולא להכנס לספקולציות של "אם".. רפואה שלימה.

19/06/2019 | 07:35 | מאת: דרור

מבינה את גישתך. אך לאור. הסיכויי הגדול לטיפולי הקרנות של לפחות 40. מה שיחליש מאוד את סיכוייו לשרוד. סיכוי לא מבוטל לניתוח נוסף של קריטצ עצם. הסיכוי. לשיחזור עם שתל של שריר גדול ומטריד

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית