אפרכסת מקופלת- בעיה גנטית או אסתטית?

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

15/04/2019 | 21:24 | מאת: שרון

בסקירה מאורחת נראה לעובר אפרכסת מקופלת. אם זהו סימן לבעיה גנטית מורכבת יותר? או רק משהו אסתטי? קיבלתי הפנייה לבדיקות גנטיות נוספות (על אף שעשיתי בדיקות מורחבות). האם יש בכך צורך?

שלום רב, אוזן מקופלת לכשעצמה, הינה שכיחה למדי ואיננה קשורה למומים נוספים, עיוותים באוזניים, שאינם קיפולים עלולים להיות קשורים, עניין של מינוחים, ואני מניח שהרופא שלח אותך לבדיקות בשל מה שראה, ואני במקומך, הייתי מבצען.

17/04/2019 | 13:45 | מאת: שרון

תודה על המענה המהיר. בסקירה נכתב cupped ear אפרכסתשמאל מקופלת. אפרכסת ימין תקינה אין עוד ממצאים חריגים אחרים זו בסקירה בשבוע 24. כמו כן נעשו מי שפיר, בדיקות גנטיות וציפ שכולם יצאו תקינים

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית