פריחה באזור כוויה דרגה 2

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

11/04/2018 | 22:19 | מאת: רועי

שלום בני בן ה 3 נכווה לפני כ 5 שבועות ממים רותחים ,טופל ואושפז בביח . לפני מספר ימים ולאחר ביקורת בביח הכוויות נסגרו והונחינו לעבור מחבישת פולימם למריחת קרם ואזלין אינטנסיב קר. לפני מספר שעות ראינו שהחלה פריחה סביב אזורי הכוויה וזו מגרדת לו מאוד. רצינו לדעת האם הנל נורמלי ?דורש טיפול? ביקור אצל פלסטיקאי? תודה

פריחה מבטאת בדר"כ רגישות לאחד מהחומרים בהם אתם משתמשים, וכדאי יהיה לאתר מהו ולהפסיקו. לפעמים יכול להיות ביטוי ללחות ממוגברת באזור, כדאי לייבש מעט. אם לא תחלוף כדאי להתייעץ, ניתן גם להתייעץ עם רופא העור, שכן לפי התאור הפריחה היא סביב ולא על הכוייה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית