כאב כרוניה עקב כוויות קשות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

14/07/2017 | 12:00 | מאת: אביב

לפני 14 שנה נכוותי ממים רותחים בבטן ובחזה וביד, בדרגות 2 ,3[טיפלתי בדוד שמש בקיץ והייתי ללא חולצה ,] מאז סובל מכאבים של שריפה בדרגה זו או אחרת בכל נשימה ונשימה, שינה בלילה כשעתיים מתעורר מכאבים, כרגע ללא טיפול , בעבר ,ליריקה,סימבלטה, הזרקות לווריד של ליקודאין ללא השפעה טיפול פסיכיאטרי ופסיכולוגי ללא הטבה יש דיכאון וחרדה עד היום כל הבדיקות תקינות

שלום רב, לא איש בשורה אני, אמנם חסרים לי פרטים, ההאם היתה השתלת עור או לא. אך בכל מקרה, קשה לייחס את הכאבים ושאר התחושות לארוע הכוייה, אלא יותר כאירוע שהותיר אחריו משקע של מה שהפסכיאטרים קוראים "פוסט טראומה" ונראה, במגלבות שלא נבדקת שזהו הכיוון שבו יש להמשיך ולטפל בתופעות שאתה מתאר, ואין לי ספק שהן אמיתיות, אך הטפול בהן לא בתחום שאני מופקד עליו.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית