צריך להתחיל לדאוג? תחושת שפעת קלה

דיון מתוך פורום  שפעת

24/12/2015 | 21:00 | מאת: שאול

היי, מזה כשבוע אני מרגיש מעט לחה בגרון עם שיעולים קלים. הרגשתי קצת לא טוב בתחילת השבוע, ועכשיו אני מרגיש סוג של פוסט שיעולים. זה לא משהו שלא קרה בעבר... מרגיש לי שכבר חוויתי כזה חצי מחלה בעבר. חברה שלי חלתה בצורה קצת יותר קיצונית שבוע שעבר, היה לה קצת חום, צמרמורות, שיעולים וחוסר תיאבון. היא הלכה לרופאה שחשדה בדלקת ריאות ושלחה אותה לצילום ונתנה לה כדורים. היום היא מרגישה כבר יותר טוב וחזר התיאבון וכו'. אמא שלי גם התחילה לחלות היום עם שיעולים וכו ופחות או יותר כל התסמינים הנ"ל נראים כמו שפעת. גם בלימודים במכללה אני רואה לא מעט אנשים חולים משתעלים וכו'. השאלה מתי צריך להתחיל לדאוג משפעת החזירים שהתחילה להתפשט שוב לאחרונה... מתי צריכה להידלק נורה אדומה?

שלום שאול, 1. בעונת השפעת אפשר להידבק בנגיפי שפעת, כולל 'שפעת החזירים'. 2. אין ביכולתי לאבחן דרך האינטרנט האם אתה סובל כעת משפעת, ואם כן- מאיזה סוג של שפעת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת