CMV בהריון

דיון מתוך פורום  שפעת

17/08/2015 | 08:44 | מאת: מאיה

תודה רבה על התגובה המרגיעה! הדבר היחיד שעדיין לא ברור לי הוא מדוע הרופאה אמרה לי שככול הנראה נדבקתי בCMV בשלושה חודשים האחרונים... והיא הגיעה למסקנה הזו לפי התוצאה של ה0.83 igg , בכל מקום שקראתי ככול שהתוצאה גבוהה יותר זה מראה שההדבקה הייתה לפני הרבה זמן, האם אני מפספסת משהו? אשמח שתחדד לי את העניין. תודה רבה שוב על המענה המהיר!

שלום מאיה, אכן, לפי התוצאות שצרפת נראה שההדבקה שלך בנגיף הייתה לפני יותר מ- 3 חודשים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת