תודה מקרב לב על התשובה המהירה

דיון מתוך פורום  שפעת

06/04/2015 | 19:44 | מאת: זיו

לכבוד ד"ר הלפרין . כשכתבתי בעיות"פנימיות"בדיוק לזה התכוונתי שילשולים לעיתים כצבע קחה מאוד .הפסקתי את הכדורים והשילשולים ממשיכים . קיבלתי מהרופא כולסטיד אבקה ולא ממש עוזר . קיים גם אפשרויות נוספות? שוב תודה ובאמת כל הכבוד על היחס . זיו

שלום זיו, קיימות סיבות רבות ומגוונות לשלשולים ממושכים- חלקן זיהומיות וחלקן לא (ורובן סבירות יותר מאשר "תופעת לוואי של וולטרקס"). אם הבעיה נמשכת- מומלץ לך להיבדק ע"י רופא/ה גאסטרואנטרולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת