צריבה קלה באיבר המין

דיון מתוך פורום  שפעת

10/03/2014 | 12:31 | מאת: חיים

שלום לכולם. עשיתי סקס מוגן עם אישה ויום לאחר הסקס הרגשתי צריבה קלה בקצה איבר המין וגם בזמן השתן . הלכתי לרופא והסברתי לו את המצב והוא בדק לי בדיקת שתן שיצאה תקין ואמר לי שאין סיכוי שקיבלתי מחלה והכל בראש שלי. אשמח לקבל חחות דעת

שלום חיים, אחד ההסברים האפשרים למצב כמו זה המתואר בשאלתך הוא גירוי של קצה השופכה עקב רגישות יתר ל'לטקס' שממנו מורכב ה'קונדום'. יחד עם זאת, אם התסמינים שלך לא נעלמים באופן עצמוני במהלך הימים הקרובים מומלצת בדיקה נוספת. הרבה בריאות אפי

11/03/2014 | 08:28 | מאת: חיים

מהלך הימים הקרובים הכוונה ליותר משבוע או פחות משבוע ? נ.ב אם איבר המין שלי נראה רגיל ללא סימנים מיוחדים של פצעים או הפרשות עדיין יש סיכויי שקיבלתי מחלות כמו איידס ועם לא איידס אז איזה מחלות מאפיינות את מה שאני מתאר

12/03/2014 | 18:29 | מאת: חיים

אפשר בבקשה לקבל תשובה

מנהל פורום שפעת