חיידק האורופלסמה

דיון מתוך פורום  שפעת

23/12/2013 | 15:19 | מאת: נועה

שלום רב. בעקבות דלקת בשתן עשיתי בדיקה, ונמצא אצלי חיידק האורופלסמה. טיפול ב zeto 250 מ"ג לא עזר, והחיידק עדיין נמצא. כרגע אין לי תסמינים של דלקת, האם עליי לקחת טיפול אחר? כמו כן, האם קונדום אמור למנוע הדבקה והעברה של החיידק, בעת קיום יחסי מין? אודה מאוד על תשובתך. בברכה. נועה.

שלום נועה, 1. קיימים גם טיפולים חלופיים (למשל ב'דוקסיציקלין' או ב'אופלוקסצין') לזיהום בשופכה שנגרם ע"י חיידק ה'אוריאפלזמה'. 2. שימוש ב'קונדום' מפחית מאד את סיכויי ההעברה של חיידק זה במהלך יחסי מין. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת